Τσολάκης Ηλίας, Πρόεδρος ΠΟΑΔ

Τσολάκης Ηλίας, Πρόεδρος ΠΟΑΔ

O Τσολάκης Ηλίας έχει διανύσει 33 χρόνια στην διαμεσολάβηση. Από την πρώτη ημέρα του ως σήμερα διένυσε χιλιάδες ώρες εκπαίδευσης τόσο μέσω των εταιρειών που αντιπροσώπευε όσο και μέσω θεσμικών οργάνων με σκοπό την εκπροσώπηση του θεσμού απο όλες τις βαθμίδες του.

Σήμερα είναι συντονιστής Ασφαλιστικών Πρακτόρων και απο τον ρόλο αυτό προσπαθεί να καλύπτει τις ανάγκες τους έναντι των εταιρειών που αντιπροσωπεύει.

Κατέχει πλήθος πιστοποιήσεων και εκπαιδευτικών σεμιναρίων με κορωνίδα όλων την πιστοποίηση L.U.T.C .
Απο το 2000 ασχολείται ενεργά με τα κοινά μέσω του σωματείου των Σερρών έχοντας διατελέσει αιρετός εκπρόσωπος σε όλες τις βαθμίδες του ΔΣ. Απο το 2010 και ενθεν αντιπροσωπεύει το Σωματείο των Σερρών στην ΠΟΑΔ .

Από το 2021 και συγκεκριμένα από τις 2 Οκτωβρίου σε συνέχεια της παραίτησης του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη (Τάκη) Μιχαλόπουλου για προσωπικούς λόγους, αναλαμβάνει την θέση του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας.

Σκοπός μου είναι να γίνει η διαμεσολάβηση τόσο ισχυρή με μια ενιαία φωνή μέσω της ΠΟΑΔ που να κατέχει έναν αρχηγικό ρόλο στα ψηφίσματα του κράτους και της λήψης αποφάσεων γύρω απο τα θέματα που διαχειρίζεται ο ασφαλιστικός κλάδος